Ζητούν έκπτωση οι πολύτεκνοι του Αγρινίου

Με επιστολή του προς τους  επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της πόλεως του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, ο Σύλλογος των πολυτέκνων του Αγρινίου ζητά  τα υπάρξουν προσφορές για τα μέλη του , που είναι συνολικά 5.700 οικογένειες

Αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου:


“Αξιότιμε κύριε ή κυρία,

Ο Σύλλογός μας αριθμεί πέντε χιλιάδες επτακόσιες (5.700)πολύτεκνες οικογένειες, τουτέστιν πάνω από σαράντα χιλιάδες (40.000)ανθρώπους, οι οποίοι ως επί το πλείστον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αφ΄ενός μεν λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλο τον Ελληνικό Λαό, αφ΄ετέρου δε λόγω των πολλών και οπωσδήποτε παραπάνω υποχρεώσεων που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια.
Για την αντιμετώπιση αυτής της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης ο Σύλλογός μας πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σε σας και να σας προτείνει αν θέλετε και αν μπορείτε να προσφέρετε μειωμένες τιμές προς τα μέλη μας.
Αν η απάντησή σας είναι καταφατική μπορείτε να μας τη γνωστοποιήσετε στο email του Συλλόγου μας που είναι   info@sylpolagriniou.gr  ή να την αποστείλετε εγγράφως στη διεύθυνσή  μας που είναι Πάνου Σούλου 16 ΤΚ 30100 Αγρίνιο.
Μετά από παρέλευση ευλόγου χρονικού διαστήματος ο Σύλλογός μας θα συντάξει κατάλογο με λεπτομερή αναφορά των προσφορών σας και θα τον κοινοποιήσει σε όλα τα μέλη μας.
Σημειωτέον ότι η πολυτεκνική ιδιότητα αποδεικνύεται από το βιβλιάριο που εκδίδεται από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και θεωρείται κατ΄ έτος από το Σύλλογό μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.”

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress