Αυτοδιοίκηση

Ζητούν έγγραφες απαντήσεις από τον δήμαρχο Μεσολογγίου

po-papadopoulosΟι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Η Κοινωνία Μπροστά» του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Π. Παπαδόπουλος και  Δ. Κοκοτός με εγγραφο τους προς τον κ. Νικόλαο Καραπάνο, ζητούν απάντηση σε δυο ζητήματα και συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν:

«κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε εγγράφως στις παρακάτω ερωτήσεις:


1.   Στο νόμο 3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) και συγκεκριμένα στο άρθρο 77, προβλέπεται σε Δήμους άνω των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η επιλογή κατόπιν προκήρυξης προσώπου εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας ως συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Τι σκοπεύετε να κάνετε επί του προκειμένου, ώστε να υπάρξουν διαδικασίες προάσπισης των δίκαιων αιτημάτων δημοτών και επιχειρήσεων που ενδεχομένως θίγονται από πρακτικές κακοδιοίκησης εκ μέρους του Δήμου;

2.   Αύριο 9/12, γίνονται εκλογές για τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Αιτωλ/νίας. Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης προϊσταμένων σε όλο το φάσμα του Δήμου, τι σκοπεύετε να πράξετε ώστε οι φάκελοι των ενδιαφερομένων να αποσταλούν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο; Με δυο λόγια θα ακολουθήσετε την προβλεπόμενη διαδικασία ή την πεπατημένη των εκάστοτε δημοτικών αρχών;»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button