Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ζητούν αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στο γήπεδο του Καινουργίου

Με επιστολή της στον πρόεδρο της Κοινότητας Καινουργίου, η διοίκηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Δόξας, κάνει γνωστές τις ζημιές που προκλήθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου από την κακοκαιρία στο γήπεδο όπου αγωνίζεται η ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας ζητά άμεσα αποκατάσταση των ζημιών ώστε το γήπεδο να μην κριθεί ακατάλληλο. Η επιστολή κοινοποιείται στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ζαρκαβέλη, καθώς και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά:

«Σας είναι γνωστά τα προβλήματα που προξένησαν οι πλημμύρες του Σαββάτου 16-10-2021 στην Κοινότητά μας.


Το Κοινοτικό γήπεδο, που θα αγωνίζονταν η ομάδα μας εντός έδρας, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ-ΝΑ, έχει υποστεί ζημιές στην δυτική πλευρά του εξωτερικού τοίχους, καθώς και στον αγωνιστικό χώρο.

Συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν να αναβληθεί η προγραμματισμένη αθλητική συνάντηση των ομάδων μεταξύ της ΔΟΞΑΣ και του
ΙΔΟΜΕΝΕΑ, την ως άνω ημέρα των πλημμυρικών φαινομένων.

Όπως και εσείς διαπιστώσατε δια ζώσης, στον αγωνιστικό χώρο (στην Β/Δ πλευρά του γηπέδου – στο σημείο του κόρνερ). έχει υποχωρήσει τμήμα του γηπέδου και χρήζει άμεσης παρέμβασης, από τις αρμόδιος κρατικές υπηρεσίες για αποκατάστασή του.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση εγκυμονεί τον κίνδυνο να κριθεί ακατάλληλο το γήπεδό μας για διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων και θα υποχρεωνόμαστε σε συνεχείς μετακινήσεις σε άλλο γήπεδο, ότι πιο καταστροφικό οικονομικά για το σωματείο μας.

Παρακαλούμε για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο, με άμεση προτεραιότητα αυτών του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχει του τμήματος του τοίχους που υποχώρησε και όποιων άλλων παρεμβάσεων οι υπηρεσίες του δήμου θεωρήσουν τεχνικά σκόπιμο».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button