Γεγονότα

Ζητούν αλλαγές στο δρομολόγιο της γραμμής Μ1 για το υπεραστικό ΚΤΕΛ

epi-yperastiko-ktelΠριν από λίγες μέρες έγιναν γνωστές οι αλλαγές στο δρομολόγιο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου, που πλέον περνά και από την περιοχή Γιαννούζι και το υπεραστικό ΚΤΕΛ για να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και κατα την επιστροφή, δηλαδή το αστικό από το νοσοκομείο για το Αγρίνιο  δεν περνά και πάλι από το υπεραστικό ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα όσοι επιβάτες θέλουν να μπουν στην πόλη, να είναι υποχρεωμένοι να διασχίζουν κάθετα την εθνική οδό , να περνούν μπάρες για να πάρουν το αστικό. Έτσι οι κίνδυνοι είναι πολλοί για τους επιβάτες των υπεραστικών λεωφορείων.

Επιβάτες ζητούν το αστικό να περνά και πάλι από το κτίριο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κατά την είσοδο του στο Αγρίνιο αφού τώρα θα πρέπει αφού επιβιβαστούν, πρώτα να περάσουν  από το νοσοκομείο για να  μπουν στη συνέχεια στην πόλη με το ίδιο λεωφορείο.

“Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα αλλά πως θα στρίψει το λεωφορείο αριστερά στην εθνική οδό; Δυστυχώς στο σημείο δεν υπάρχει σήμανση , ούτε καν διάβαση και πρέπει όλοι να πιέσουμε ώστε να γίνει ένας κόμβος ή να τοποθετηθούν φανάρια” είναι το σχόλιο του προέδρου του αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου κ. Νάκου με τον οποίο επικοινώνησε το agriniopress.gr . Όπως είπε ακόμη ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ για να  ξαναμπεί στο υπεραστικό ΚΤΕΛ το λεωφορείο θα πρέπει να πάει για ασφάλεια από τον κυκλικό κόμβο και να εισέλθει στο Γιαννούζι, γεγονός που θα προκαλέσει “ντόμινο” καθυστερήσεων στα δρομολόγια της γραμμής Μ1.

Ο κ. Νάκος παράλληλα επισημαίνει πως πρόβλημα υπάρχει, όπως είναι γνωστό και με τον κόμβο του νοσοκομείου όπου και εκεί ο τρόπος που δημιουργήθηκε αλλά και  εξαιτίας του προβλήματος που υπάρχει με απαλλοτρίωση, οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close