ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ζητήματα των Ρομά στο επίκεντρο της συνάντησης Λύρου-Σταμάτη

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λυρου με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιο Σταμάτη

Με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας είχε πριν λίγες ημέρες προγραμματισμένη συνάντηση ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου προκειμένου να συζητήσουν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης για το Δήμο. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Μεσολογγίου με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα των Ρομά και με τις ανάγκες που προκύπτουν στην μειονότητα.


Αποφασίσθηκε η ενεργοποίηση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα των Ρομά, ούτως ώστε οι εμβολιασμοί να τρέξουν άμεσα. Παράλληλα τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης και άλλες εκκρεμότητες γύρω από τα προβλήματα που χρονίζουν στον Δήμο και αφορούν τους Ρομά.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε παθογένειες ετών. Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρόσκληση να επισκεφθεί το Δήμο μας και δεσμεύθηκε αυτό να γίνει άμεσα.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button