ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ζητείται η εκταφή της Τζωρτζίνας: 6,5mg κεταμίνης βρέθηκαν στον οργανισμό της

Ποιες άλλες ουσίες εντοπίστηκαν

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδειξε ότι ο θάνατος του παιδιού προήλθε από την κεταμίνη και τίθεται ζήτημα εκταφής. Μάλιστα στο πόρισμα αναγράφονται όλες οι ουσίες που εντοπίστηκαν στον οργανισμό της 9χρονης, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τον θάνατό της.


Στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το πόρισμα που παρουσίασε το Mega, εντοπίστηκαν 6,5mg κεταμίνης ανά ml αίματος και το παιδί πέθανε μέσα σε 10 λεπτά. Σημειώνεται πως η διεθνής βιβλιογραφία της ιατρικής αναφέρει πως υπάρχει καταγεγραμμένος θάνατος από χορήγηση 1,5 mg κεταμίνης, κάτι που σημαίνει ότι η ποσότητα που δόθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν τεράστια.

Μέσα από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτουν ευρήματα όπως βλάβη στο συκώτι της Τζωρτζίνας, μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων, με όλα αυτά να είναι αποτελέσματα από τη χορήγηση της κεταμίνης.

Στον οργανισμό του παιδιού βρέθηκαν επίσης και οι ουσίες: valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, paracetamol, ibuprofen, baclofen, temazepam, nordazepam, clobazam και μεταβολίτη της (norclobazam).

Πηγή: newsbeast.gr


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button