Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ζητά την αρωγή των πολιτών στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμά σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφέρειαρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, παροτρύνει τους πολίτες και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής να συνδράμουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού μέσα από τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Περιφέρειας.

Αναλυτικά το μήνυμά του αναφέρει:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την πρώτη στιγμή της μεγάλης υγειονομικής κρίσης, έθεσε στο επίκεντρο της δράσης της, δύο στόχους: Πρώτον, την πλατιά ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τη λήψη όλων των μέτρων προστασίας καθώς και την οργάνωση της λειτουργίας των υπηρεσιών της με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και την εύρυθμη εξυπηρέτηση των πολιτών. Δεύτερον, την ουσιαστική και με μεγάλες ταχύτητες, στήριξη του τοπικού συστήματος υγείας.

Από σήμερα θέτουμε και έναν τρίτο και επίσης μεγάλο στόχο: Τη δημιουργία μιας μεγάλης πανστρατιάς προσφοράς στη Δυτική Ελλάδα!

Γι’ αυτό ζητάω από το σύνολο των φορέων, των οργανώσεων και των επιχειρήσεων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, της περιοχή μας, να συμβάλλουν με τον τρόπο και στον βαθμό που ο καθένας μπορεί, μέσα από την ειδική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pde.gov.gr). Τώρα, είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι κανένας δεν είναι – και δεν θα μείνει – μόνος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button