Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ζητά άμεση λήψη μέτρων για τους μικροεπιχειρηματίες το “Ενωμένο Εμπόριο”

O συνδυασμός «Ενωμένο Εμπόριο», ο οποίος συμμετέχει στις διεργασίες του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, μέσω ανακοίνωσής του υπογραμμίζει την ανάγκη να προχωρήσει η πολιτεία άμεσα σε λήψη γενναίων μέτρων για τη στήριξη των μικροεπιχειρηματιών.  

“Η πολιτεία οφείλει να αντιληφθεί ότι ο κορμός της εθνικής οικονομίας που αποτελείται από τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που ακόμη εξακολουθούν να απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους σε όλη τη χώρα είναι αναγκαίο να έχουν την υποστήριξη της όχι μόνο με το βοήθημα των 800 ευρώ”, τονίζεται χαρακτηριστικά. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι -Συναδέλφισσες

Έχει περάσει ήδη ένας μήνας από την ημέρα που η πολιτεία αποφάσισε να κλείσουν υποχρεωτικά όλα τα καταστήματα με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τον κορωνοϊό και αυτό για την προστασία της δημόσιας υγείας και σωστά το έπραξε.

Η πολιτεία από τις πρώτες ημέρες ανακοίνωσε μεταξύ των άλλων ότι θα λάβει και μέτρα ενίσχυσης όλων των συναδέλφων καθώς και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις αυτών με βοήθημα των 800 ευρώ.

Δυστυχώς η πολιτεία μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί σε αυτήν την απόφαση της για καταβολή του έκτακτου βοηθήματος που έλαβε για όλους τους συναδέλφους παρόλο που υπέβαλλαν δύο φορές τις αντίστοιχες αιτήσεις.

Γιατί αυτή η καθυστέρηση προς τους συναδέλφους όταν η πολιτεία γνωρίζει ότι οι μικρές επιχειρήσεις έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δυσμενή θέση αυτήν την περίοδο και μάλιστα προέρχονται μετά από μια δεκαετή κρίση έχοντας εξαντλήσει τις αντοχές τους;

Η πολιτεία οφείλει να αντιληφθεί ότι ο κορμός της εθνικής οικονομίας που αποτελείται από τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που ακόμη εξακολουθούν να απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους σε όλη τη χώρα είναι αναγκαίο να έχουν την υποστήριξη της όχι μόνο με το βοήθημα των 800 ευρώ που θα πρέπει να δοθεί άμεσα, αλλά κυρίως να ληφθούν γενναία μέτρα στήριξης για την επόμενη ημέρα.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button