Γεγονότα

Ζημιές στην Ποταμούλα Αγρινίου από ανεμοστρόβιλο, ξηλώθηκαν στέγες σπιτιών- δηλώσεις Παπαναστασίου

geg-anemostrovilosΠροβλήματα δημιουργήθηκαν σήμερα στην Ποταμούλα της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων του δήμου Αγρινίου, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή το μεσημέρι.

Στις 3:15 μ.μ. περίπου ανεμοστρόβιλος προκάλεσε καταστροφές, σύμφωνα με πληροφορίες σε αρκετές  στέγες σπιτιών (ξηλώθηκαν τέσσερις και προκλήθηκαν ζημιές σε περίπου 10 με 15 στέγες) και σήκωσε στον αέρα τσίγκινες κατασκευές από αποθήκες, ποιμνιοστάσια κλπ κτίσματα.  Το φαινόμενο ήταν σφοδρότατο και διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό

Παράλληλα ξερίζωσε δέντρα, προκαλώντας πανικό στους κάτοικους και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του χωριού και αύριο πρόκειται να συγκρατηθεί κλιμάκιο για την καταγραφή των ζημιών. Από τον δήμο Αγρινίου μάλιστα υπήρξε πρόταση να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία του Αγρινίου οι οικογένειες που έχουν υποστεί καταστροφές οι στέγες των σπιτιών τους, αλλά ήδη διαμένουν σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προχώρησε σε δηλώσεις για το τι ενέργειες πρόκειται να αναλάβει η δημοτική Αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button