Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ζευγάρι Ελβετών τουριστών δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Σχολείο Δρυμού Βόνιτσας

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση που αφορά Δημοτικό Σχολείο Δρυμού Βόνιτσας προχώρησαν ο κ. Arthur Stüssi και η κα. Thea Stüssi.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι Ελβετών προχώρησε σε εθελοντική δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (tablet, εκτυπωτής) στο σχολείο σε μία εποχή που οι ελλείψεις είναι πολλές.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρυμού εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο δωρητές. Αναλυτικά:

“Είναι πολύ όμορφο στις μέρες μας να βλέπεις ανθρώπους να συμβάλουν για κάτι καλύτερο,να βοηθούν και να νοιάζονται για τον συνάνθρωπο τους.

Επίσης να βλέπεις ανθρώπους να ενισχύσουν εθελοντικά,με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο έχουν, αλλά με γνώμονα πάντα την αγάπη,την αλληλεγγύη,την ευγένεια και την ανθρωπιά!

Γι’αυτό το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρυμού, στον κύριο Arthur Stüssi και την κυρία Thea Stüssi για την ευγενική δωρεά των tablet και του εκτυπωτή, που έκαναν στο σχολείο μας,σε αυτές τις δύσκολες εποχές, που οι ελλείψεις είναι πολλές κ σημαντικές… Καθώς επίσης και τον Θανάσης Παλούκης που βοήθησε στο να έρθει σε επαφή ο σύλλογος και οι δάσκαλοι του σχολείου μαζί τους!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button