Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Χρ. Ζαρκαβέλης για γήπεδο Παντάνασσας: «40 χρόνια χωρίς ρεύμα, οι 15 μέρες είναι πολλές;»

Απάντηση για τις διαμαρτυρίες προπονητή και παικτών της τοπικής ομάδας

Περαστικά στον ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε ελαφρά κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια του γηπέδου της Παντάνασσας εύχεται ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης, διευκρινίζοντας σε κάθε περίπτωση πως πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο σαφώς και δεν φέρει κάποια ευθύνη ο δήμος.

Οπως έκανε γνωστό , απαντώντας στις διαμαρτυρίες της ομάδας για τον ηλεκτροφωτισμό, ο δήμος Αγρινίου, έχει προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες ώστε να πάει ρεύμα στο γήπεδο και πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στη ΔΕΗ για τη μεταφορά του.


«40 χρόνια το γήπεδο δεν έχει ρεύμα, οι 15 μέρες είναι πολλές;» σχολιάζει ο αντιδήμαρχος, επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστήριξε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τον ηλεκτροφωτισμό κ. Γρίβας, ότι η εγκατάσταση ρεύματος στο γήπεδο «είναι σε προτεραιότητα».

Οπως γίνεται αντιληπτό απο τις δηλώσεις του κ. Ζαρκαβέλη, η ηλεκτροδότηση δεν θα αργήσει, ώστε οι αθλητές να έχουν ασφαλή πρόσβαση και κίνηση στα αποδυτήρια, ζεστό νερό κλπ. Από εκεί και πέρα, ο ηλεκτροφωτισμός του αγωνιστικού είναι ένα άλλο έργο που απαιτεί μελέτες και χρηματοδότηση.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button