ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Υψηλο ιικό φορτίο στους βιολογικούς Παλαίρου και Βόνιτσας-«είμαστε στην ύστατη ώρα», λέει η δημοτική αρχή

Δραματική έκκληση για τήρηση των μέτρων

Η εικόνα της περιοχής δεν είναι καλή λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων covid-19 σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του δήμου.

Ο έλεγχος λυμάτων που έγινε στους βιολογικούς καθαρισμούς της Παλαίρου και της Βόνιτσας έδειξαν υψηλό ιικό φορτίο . Επίσης από την συνεργασία που υπάρχει με τον ΕΟΔΥ και άλλους υγειονομικούς φορείς, ο δήμος ενημερώθηκε για αυξημένα ενεργά κρούσματα που εντοπίζονται διάσπαρτα σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ακολουθεί έκληση του δήμου:

«Είμαστε στην ύστατη ώρα. Κανένα μέτρο δεν θα αποδώσει χωρίς αυστηρή τήρηση των μέτρων . Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.


Παρακαλούμε πολύ να αποφεύγεται ο συνωστισμός, οι νοσούντες να τηρούν αυστηρά την καραντίνα και να τηρούνται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας, δεδομένο ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το επιδημιολογικό φορτίο στον Δήμο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα είναι αυξημένο και απαιτείται η πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα ατομικής προστασίας ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Τέλος και βάση οδηγιών του ΕΟΔΥ , των Ευρωπαϊκών αλλά και Παγκόσμιων Ιατρικών Οργανισμών Υγείας ουσιαστική λύση είναι ο εμβολιασμός . Είναι στην ατομική μας ευθύνη να αυξήσουμε τους εμβολιασμούς».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button