Γεγονότα

Υποτονική η κίνηση στην αγορά του Αγρινίου την τελευταία Κυριακή του έτους (φωτο)

geg-emporika-agrinio-28-12-143

Δυνατότητα για άνοιγμα των καταστημάτων τόσο την Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα όσο και την τελευταία Κυριακή του έτους, δόθηκε στους εμπόρους μετά τη σχετική πρωτοβουλία που ψηφίστηκε από τη βουλή.

Στο Αγρίνιο, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, αποφασίστηκε  το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα,  Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, απόφαση που κοινοποιήθηκε έγκαιρα από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, αλλά και που υπήρξε, όπως φαίνεται, καταλυτική, για την απόφαση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παναγιώτη Μπεσίνη, να υποβάλλει την παραίτησή του. (Δείτε ΕΔΩ).


geg-emporika-agrinio-28-12-141

Η κίνηση σήμερα στην αγορά του Αγρινίου, κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι, αναλογικά τουλάχιστον με τη διαχρονική τάση του κόσμου να ψωνίζει κάτι περισσότερο τις ημέρες αυτές. Ο βροχερός καιρός και το τσουχτερό κρύο σίγουρα δεν βοηθούν τις βόλτες στην αγορά, ωστόσο και χθες Σάββατο, μετά τη διήμερη αργία, που αναμένονταν να υπάρξει αυξημένη ζήτηση προϊόντων, η ανταπόκριση των καταναλωτών δεν ικανοποίησε το μεγαλύτερο κομμάτι του εμπορικού κόσμου.

geg-emporika-agrinio-28-12-147

Σήμερα δε, όσο η ώρα περνά, τόσο η κίνηση μειώνεται, ενώ, όπως προβλέπεται και από τη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 16:30. 

geg-emporika-agrinio-28-12-142

geg-emporika-agrinio-28-12-144

geg-emporika-agrinio-28-12-145

geg-emporika-agrinio-28-12-146

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button