Αυτοδιοίκηση

Υποστήριξη ευπαθών ομάδων του δήμου Θέρμου με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής

koinoniko-pantopoleio

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμου, κατόπιν  εποικοδομητικής επικοινωνίας και εν τέλει συνεργασίας με την εταιρεία ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ είχε ως αποτέλεσμα  την ένταξη ατόμων που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στο κοινωνικό τους πρόγραμμα.

Το εν λόγω πρόγραμμα της εταιρείας θα στηρίξει για τους επόμενους  μήνες , βάσει προκαθορισμένων κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων, πολύτεκνες, τρίτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες , καθώς επίσης και οικογένειες με τέκνα με αναπηρία και περιστατικά σοβαρής ασθένειας , οι οποίοι κατόπιν υποβολής αίτησης έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου  για το τρέχον έτος.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η στήριξη της εταιρίας ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ διασφαλίζει την παροχή τυποποιημένων τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής στους ωφελούμενους που πληρούν τα  κριτήρια της εταιρείας τους.

syn-enosiΟ Πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής  Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού κ. Θεόδωρος Βενιάμης , με επιστολή του στο Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα  τον ενημερώνει  για τα προγράμματα  που υλοποιεί η εταιρεία και τον ευχαριστεί  για την αρωγή  και την προσωπική του  διευκόλυνση κάθε απαραίτητης ενέργειας , ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία  το κοινωφελές αυτό έργο .

Στόχος μας ως Δήμος Θέρμου είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα της λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να προωθούμε ενέργειες δικτύωσης για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επωφελουμένων της δομής και να συνδράμουμε στη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close