Αυτοδιοίκηση

Υποψηφιότητα Ζαφειρόπουλου στην Περιφέρεια προκαλεί αναταράξεις

po-zafeiropoulosΕμφύλιο πόλεμο στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ σε περιφερειακό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο προκάλεσε η ανακοίνωση της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας του Ηλείου πρώην  υφυπουργού και εκ των στενών συνεργατών του Ευαγγ. Βενιζέλου Γ. Ζαφειρόπουλου για την αιρετή περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τόσο ο Απ. Κατσιφάρας όσο και το επιτελείο του καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την Αχαΐα θεωρούν υπεύθυνη την Χαριλάου Τρικούπη και τον Ευαγγ. Βενιζέλο για τη «σφήνα» του κ. Ζαφειρόπουλου και γι΄ αυτό πνέουν μένεα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η προσπάθεια να εμφανιστεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα ως ανεξάρτητη δεν πείθει κανέναν από τους παροικούντες στο ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα καθώς δεν διστάζουν να αναφέρουν πως πρόκειται για πισώπλατο κτύπημα στην υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Αχαΐα τα οποία έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από το κόμμα μετά την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής αλλά και τη συγκυβέρνηση γνώριζαν πως  «κάτι ετοιμάζεται» και μάλιστα άφηναν να εννοηθεί πως «θα σκάσει βόμβα στην οποία θα εμπλέκεται πρόσωπο με βαρύ βιογραφικό στο ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως μια γυναίκα από την Αχαΐα».

Εκείνο που απομένει είναι  η αποτύπωση της αντίδρασης του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα ο οποίος αρκετές ώρες  μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ζαφειρόπουλου τηρεί σιγή ιχθύος.

patrastimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button