ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Υποψήφιος στην πρώην ΝΟΔΕ (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας ο Σπύρος Αδάμης

«Με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης αλλά και της ανάδειξης των προβλημάτων του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα , αποφάσισα να συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου διεκδικώντας την προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π.».

Τα παραπάνω αναφέρει σε γραπτή του δήλωση , ο γνωστός συνδικαλιστής και επι χρόνια στέλεχος της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία Σπύρος Αδάμης, γνωστοποιώντας την σχετική πρόθεση.


Η δήλωση του συνοδεύεται απο σύντομο βιογραφικό του , ενώ καλεί «σε έναν δρόμο ενωτικό χωρίς διχασμούς, βιλαέτια και μονομέρειες».

Γράφει συγκεκριμένα:

«ΣΠΟΥΔΑΣΑ παιδαγωγικά και υπηρετώ την παιδεία σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είμαι δάσκαλος της τάξης και θα παραμείνω για ΠΑΝΤΑ. Η διδασκαλική μου πορεία ξεκίνησε σε ολιγοθέσια δυσπρόσιτα σχολεία και στη συνέχεια σε σχολεία Ρομά και πολυθέσια.

Στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ξεκίνησα από τα μαθητικά χρόνια (ΜΑ.ΚΙ) και συνέχισα στο φοιτητικό κίνημα (ΔΑΠ. ΝΔ.Φ.Κ)ως συνδικαλιστής. Βρέθηκα στην πρωτοπορία του κινήματος νεολαίας. Διατέλεσα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας, μέλος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ ,μέλος της ΚΕ Νέας Δημοκρατίας. Η πολιτική μου διαδρομή κατέληξε με την υποψηφιότητά μου ως βουλευτής στις εκλογές του 2007.

Στον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ από την πρώτη χρονιά έως σήμερα αναμείχθηκα ενεργά στο συνδικαλιστικό χώρο του κλάδου με την παράταξη της ΔΑΚΕ, διεκδικώντας δυναμικά τα δικαιώματα των συναδέλφων, ως πρόεδρος της Νομαρχιακής ΔΑΚΕ, ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών, αλλά και ως μέλος του ΔΣ.
Στην ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ εκλεγμένος 12 χρόνια στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και 8 χρόνια στον Δήμο Αγρινίου. Διατέλεσα Πρόεδρος σχολικής επιτροπής ΠΕ ενώ για ένα χρόνο ήμουν αντιδήμαρχος πρασίνου και αυτεπιστασίας .

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ είναι πάντα ξεκάθαρες με απόψεις, προτάσεις, ιδέες και οράματα για τον τόπο και την πορεία του στο αύριο. Δεν συμβιβάστηκα ποτέ με βολέματα και διαπλεκόμενα. Ο λόγος μου είναι δημόσιος και πλουραλιστικός χωρίς παρωδίες, μονομέρειες και προκαταλήψεις. Σεβάστηκα πάντα την ψυχή και την ψήφο του λαού μας και ΠΑΝΤΑ με ΕΥΘΥΝΗ για το χρέος μου, λογοδοτούσα στην κοινωνία.

Με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης αλλά και της ανάδειξης των προβλημάτων του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα , αποφάσισα να συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου διεκδικώντας την προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π.

Σας καλώ λοιπόν να κουβεντιάσουμε ξανά για πολιτική, σε ένα δρόμο ενωτικό χωρίς διχασμούς, βιλαέτια και μονομέρειες. Αποκλειστικός στόχος και σκοπός είναι η ενότητα του χώρου, η ενδυνάμωση του συνδικαλισμού και η πρώθηση και επίλυση στο βαθμό που είναι εφικτό, συσσωρευμένων προβλημάτων».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button