ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Υποψήφιος για δήμαρχος Αιγιαλείας ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν, ο Κώστας Σπηλιόπουλος, προ ημερών  ενημέρωσε πολύ δικούς του ανθρώπους, πως έλαβε την απόφαση κι έτσι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας.

Εξελίξεις πρόωρες καταγράφονται στο παρασκήνιο των δημοτικών πραγμάτων της Αιγιάλειας, παρότι ο εκλογικός χρόνος (Οκτώβριος 2023) είναι ακόμα πολύ μακριά.


Ολο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που «φιγούραραν» χωρίς να διαψεύσει ποτέ το ενδιαφέρον, αλλά και τις κινήσεις του στην κατεύθυνση διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου, ήταν ο τ. υφυπουργός Αμυνας – βουλευτής επί χρόνια του ΠΑΣΟΚ και το 2019 υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος.

Νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι έμπειρος αυτοδιοικητικός και πολιτικός πρώτης γραμμής, προ ημερών σε στενό του κύκλο έσπασε την αθόρυβη κινητικότητά του και σιωπή του και ενημέρωσε πολύ δικούς του ανθρώπους, πως έλαβε την απόφαση κι έτσι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας.

Η απόφασή του αυτή – όπως την ερμηνεύουν συνεργάτες του επί πολλά έτη – σημαίνει πως ο κ. Σπηλιόπουλος, μετά από έναν ευρύ κύκλο επαφών που έκανε, κατέγραψε ανταπόκριση και στήριξη στο μελλοντικό του εκλογικό εγχείρημα.

Η κάθοδός του φαίνεται ν’ ανατρέπει κάποια μέχρι σήμερα δεδομένα. Όπως, η στήριξή του από τον τ. δήμαρχο Στάθη Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος το 2019 είχε βρεθεί στο πλευρό του Χρ. Γούτου, αλλά και από ορισμένα στελέχη των παρατάξεων (Καλογερόπουλου, Γούτου, Ψυχράμη) που αναμένεται να μεταπηδήσουν στο νέο «στρατόπεδο» Σπηλιόπουλου.

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

pelop.gr 

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button