Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας ο Βασίλης Γκίζας

Ο Ναυπάκτιος δικηγόρος Βασίλης Γκίζας, φαίνεται πως πήρε τις τελικές του αποφάσεις και θα είναι ένας ακόμα υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας.

Ο ίδιος θέλει η υποψηφιότητά του να μην έχει κομματικά χαρακτηριστικά, γι αυτό θα τονίσει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα που θα έχει ο συνδυασμός του.

Ο Βασίλης Γκίζας προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει πολιτευτεί ποτέ στο παρελθόν. Θεωρείται ένας καλός δικηγόρος, χωρίς ποτέ να εμπλακεί σε έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Είναι στενός συνεργάτης με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και βαθειά θρησκευόμενος.

Από την Άνοιξη οπότε και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, δεν έχει σταματήσει να πραγματοποιεί συναντήσεις σε ολόκληρη την περιοχή. Το καλοκαίρι επισκέφτηκε σχεδόν όλα τα χωριά της Ναυπακτίας προωθώντας την υποψηφιότητά του.

Μέχρι σήμερα οι κινήσεις του είναι «κλειστές» χωρίς να έχει εκδηλώσει όμως δημόσια ενδιαφέρον.

Στενός του συνεργάτης είναι ο επίσης δικηγόρος Νάσος Βούλγαρης.

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα που θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα σε αυτές τις εκλογές.

Για πολλούς, θεωρείται ήδη καθοριστικός παράγοντας αυτών των εκλογών.

npress.gr

Η επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Γκίζα για τον Δήμο Ναυπακτίας:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου μας. Tα σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, η απαξίωση των κοινών από σημαντικό τμήμα της κοινωνίας και η αντίληψη μεγάλης μερίδας των πολιτών ότι η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων δεν γίνεται πάντα με τον πλέον χρηστό τρόπο, επιβάλλουν, ιδιαίτερα σήμερα, την ενασχόληση με τα κοινά όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, ιδίως νέων, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά την αξία τους.

Με καθαρό πολιτικό λόγο, έμπρακτη συναίνεση στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, σταθερή αντίθεση σε πρακτικές αδιαφάνειας και χωρίς να μηδενίζεται οποιοδήποτε μέχρι σήμερα έργο, θα προσπαθήσω και εγώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην απαιτούμενη βελτίωση του ύφους και του ήθους στα τοπικά μας πράγματα, στην καθαρή διαχείριση των υποθέσεων του κοινού μας σπιτιού, του δήμου μας, και στην ποθούμενη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η συμμετοχή περισσότερων θα είναι το πρώτο βήμα και μία πρώτη νίκη. Αγαπητοί μου συμπολίτες, σας καλώ να τη διεκδικήσουμε! Διότι η διαχείριση των κοινών μας πραγμάτων δεν αποτελεί προνόμιο κάποιων, αλλά υποχρέωση όλων μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close