ΑυτοδιοίκησηΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Υποψήφιοι με τον Κώστα Λύρο οι Δημήτρης Μπαλαμπάνης και Βάσω Συρογιαννίδη-Κουκοπούλου

Υποψήφιοι με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο θα είναι ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης και η Βάσω Συρογιαννίδη -Κουκοπούλου.

Ειδικότερα, την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπαλαμπάνης.


Ο κ. Μπαλαμπάνης σε δήλωση του ανέφερε σχετικά:

«Τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Λύρο στις προηγούμενες αυτοδιοικητές εκλογές τον αντιπολιτεύτηκα άμεσα ή έμμεσα με ιδιαίτερο πάθος. Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, ο Κώστας ο Λύρος στη βραχεία δημοτική μου θητεία όχι μόνον αγνόησε τις προηγούμενες διαφορές μας, αλλά και μου έδωσε την ευκαιρία, παραμένοντας ανεξάρτητος, να βοηθήσω την πόλη μου και το χωριό μου, κάνοντάς μου την τιμή να μου εμπιστευθεί μία θέση ευθύνης. Η μεταξύ μας σχέση, χτίστηκε, από την πλευρά μου, στο σεβασμό του δικαιώματός του να διοικήσει, όπως αυτός νομίζει, κατά την τετραετία».

Υποψήφια με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και το Δήμαρχο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο θα είναι η Βάσω Συρογιαννίδη -Κουκοπούλου.

Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

«Αναγνωρίζοντας τις αξιέπαινες προσπάθειες για την εκ βάθρων αναμόρφωση του Δήμου μας, καθώς και τις ουσιώδεις και συνεχείς προσπάθειες αρωγής και στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας από το Δήμαρχο Κώστα Λύρο, συνειδητά αποφασίζω να στηρίξω την προσπάθεια του για επαναδιεκδίκηση του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, συμπνεόμενη από το κοινό όραμα ενός καλύτερου Δήμου για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button