Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας” η Ελένη Σκανδάλου: “Με την Ζωή, η πιο ξεκάθαρη πολιτική πρόταση”

Την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου  με το ψηφοδέλτιο της “Πλεύσης Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Αιτωλοακαρνανία γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο facebook η Ελένη Σκανδάλου.

Η κ. Σκανδάλου, Αγρονόμος – Τοπογράφος ΕΜΠ, είναι πολύ γνωστή και αναγνωρίσιμη στην κοινωνία του Αγρινίου για τη συμμετοχή της σε κινήματα και τους αγώνες της ειδικά την τελευταία δεκαετία, ενώ μόλις πρόσφατα ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την “Αντίσταση Πολιτών”.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας η Ελένη Σκανδάλου αναφέρει τα εξής:

“Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο του κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ στη ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος!!!
Δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να απαντήσω θετικά σ αυτό το κάλεσμα συμπόρευσης και αγώνα προκειμένου να στηρίξω τη Ζωή αφού από τη πρώτη στιγμή ήμουν δίπλα της!!!

ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!!!

Τη θαυμάζω για το θάρρος, τη δυναμικότητα, τη δύναμη και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της !!! Τη θαυμάζω γιατί διαφώνησε, αποποιήθηκε αξιώματα και άφησε καρέκλες εξουσίας.

Την εμπιστεύομαι γιατί έμεινε σταθερή στις αρχές της, γιατί δεν συμβιβάστηκε, δεν μαγεύτηκε από τα αξιώματα, δεν παραδόθηκε, δεν πρόδωσε τις αξίες και την αξιοπρέπειά της και συνέχισε να διεκδικεί και να αγωνίζεται για το δίκαιο και την αξιοπρέπεια.

Την εμπιστεύομαι γιατί τίμησε την εντολή του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του ΟΧΙ!!!

Συνεχίζω να είμαι σταθερή στις απόψεις μου, να τις εκφράζω και να τις στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις γι αυτό και συμμετέχω και στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου με την αποδοχή μου στην τιμητική πρόταση της Ζωής  χωρίς να με παρακινεί καμία προσωπική φιλοδοξία.

Θεωρώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τη πιο ξεκάθαρη πολιτική πρόταση!!!

Η φωνή της είναι η δική μου φωνή και η φωνή όλων αυτών που βλέπουν ξεκάθαρα και ανιδιοτελή.

Αυτήν τη φωνή την θέλουμε στη Βουλή και γι αυτό θα αγωνιστούμε.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Στην Πλεύση Ελευθερίας, δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά αλλά μόνο Μπροστά, διεκδικώντας ένα μέλλον ελευθερίας, χωρίς μνημονιακά δεσμά, χωρίς τοποτηρητές, επιτηρητές κι επόπτες.

Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε τη πατρίδα και το λαό μας, να παλέψουμε για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, λαϊκή και εθνική κυριαρχία.

Αισθάνομαι πρωτόγνωρη χαρά στο καινούριο αγώνα και σας καλώ όλους να παλέψουμε για την αποτίναξη το μνημονικού καθεστώτος και τις συνθήκες αμφισβήτησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.

«Ο κόσμος, μετά από τέσσερα χρόνια αναγκαστικής επιβολής του ‘ΝΑΙ’, ενώ ψήφισε ‘ΟΧΙ’, έχει την ευκαιρία να εκφραστεί δημοκρατικά και εκλογικά και δεν πρέπει αυτή την ευκαιρία να την αφήσει, πρέπει να εκφράσει την αντίθεσή του σε αυτές τις πολιτικές, που μας εξαθλίωσαν και πρέπει και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στον εαυτό του, στις δυνάμεις του»”.

Ποια είναι η Ελένη Σκανδάλου

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας όπου και διαμένω μόνιμα.

Είμαι κόρη του Σωτήρη Σκανδάλου και της Ροδάνθης. Είμαι μητέρα δυο παιδιών του Μιχάλη και της Ροδανθης Νταγιάντα η όποια είναι τελειόφοιτη του πολύπαθου πανεπιστημιακού τμήματος με έδρα το Αγρίνιο «διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων».

Για πάρα πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον επιχειρηματικό τομέα στο πλευρό του πατέρα μου.

Έχω πτυχίο Στυλίστα και μηχανογραφημένης λογιστικής.

Το 2009 πέρασα με υποτροφία μετά τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου και αποφοίτησα και εξασκώ το επάγγελμα αυτό.

Κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων μέχρι και σήμερα έχω ενεργή συμμετοχή σε πολλές κινηματικές δράσεις (αποτροπή πλειστηριασμών και διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος συμπολιτών μας, δημιουργία επιτροπής του «ΟΧΙ» για το δημοψήφισμα του 2015, κ.ά.)

Γνωστός ήδη είναι ο αγώνας μου για την άρση της επικινδυνότητας του τμήματος καρμανιόλα της εθνικής οδού από τον κόμβο Ερμίτσα μέχρι το κόμβο Σταδίου που στοίχισε τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας και της δράσης μου για το καθ’ όλα δίκαιο αίτημα του πανεπιστημιακού τμήματος ΔΠΦΠ του Αγρινίου και η ανάγκη της διατήρησης και αναβάθμισης του.

Το βαρύ πυροβολικό του βιογραφικού μου θεωρώ ότι είναι η ίδια μου η ζωή, οι επιλογές που έχω κάνει σε αυτή και η στάση ζωής που κράτησα !!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button