«Υποδομές, επιχειρηματικό πάρκο και στήριξη» ζήτησε ο Παπαναστασίου στη συνάντηση με Τσιόδρα

«Γκρινιάζουμε, αλλά δικαίως...»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσιόδρα, γνωστό δημοσιογράφο και μέχρι πρόσφατα, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Εκεί είχε την ευκαιρία να του παρουσιάσει μερικά από τα προβλήματα αλλά και τις διεκδικήσεις της περιοχής. «Γκρινιάζουμε δικαίως», είπε ο δήμαρχος είτε για τις πολιτικές στη ΔΕΥΑ, είτε για θέματα υποδομών (Πλατυγιάλι-Ιόνια-Αγρίνιο-Καρπενήσι) αλλά ακόμη και για την ΕΤΑΔ και το επιχειρηματικό πάρκο.


Για το Ιόνια-Αγρίνιο, που το έχει υποσχεθεί δύο φορές ο πρωθυπουργός οι μελέτες προχωράνε και ωριμάζουν. Επανέλαβε, όμως τα όσα είπε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για την κεντρική πολιτεία. «Τελευταίο κρατικό έργο στην πόλη ήταν το 1979, το Δικαστικό Μέγαρο» υπογράμμισε ενώ έκανε σαφές το αίτημα της περιοχής. «Έργα υποδομής, επιχειρηματικό πάρκο και στήριξη».

Από την πλευρά του ο κ. Τσιόδρας παραδέχθηκε πως γνωρίζει το πόσο σημαντικά είναι τα έργα υποδομής. «Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα ανάπτυξης σε περιοχή που ήθελες να πας σε μια μέρα», είπε ο κ. Τσιόδρας σε παράδειγμα για τα μέρη του στην Αρκαδία.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Γιώργος Παπαναστασίου Δημήτρης Τσιόδρας