Δυτική Ελλάδα

Υποδοχή μαθητών για το πρόγραμμα ERASMUS στο Θέρμο

epi-erasmus-plus1

Το Γενικό Λύκειο Θέρμου, έχει τη χαρά της φιλοξενίας μαθητών και εκπαιδευτικών από τέσσερις συμμετέχουσες χώρες , Ιταλία, Λετονία, Πολωνία, Τουρκία, τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ KA2, το οποίο είναι χρηματοδοτημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τίτλο «Cycling against bullying».
Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ώρα 10π.μ. στο Δημαρχείο του Θέρμου θα γίνει εκδήλωση υποδοχής των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Η παιδαγωγική ομάδα του σχολείου μας θα μετακινηθεί στην Αθήνα, ώστε να υποδεχτεί τις αποστολές κάθε χώρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η περιήγηση στη πόλη της Αθήνας. Αρχικά, θα επισκεφτούν το μνημείο και το βράχο της Ακρόπολης, όπου θα υπάρχει ξεναγός για την πλήρη ενημέρωσή τους, όσον αφορά στη μακραίωνη ιστορία του πολιτισμού μας. Τις επόμενες μέρες, οι φιλοξενούμενοί μας, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη σχολική καθημερινότητα στο Λύκειό μας και να απολαύσουν την ένθερμη φιλοξενία των οικογενειών των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, βυζαντινά και εκκλησιαστικά μνημεία. Την Τετάρτη 25 Απριλίου, όλη η ομάδα ERASMUS, θα επισκεφτεί το χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου με τη βοήθεια ξεναγού, θα βιώσει το αδελφοποιητικό και ειρηνοποιό πνεύμα του Ολυμπισμού.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν αθλητικές εκδηλώσεις
( rafting, ιππασία, τοξοβολία) που θα σημάνουν και τη λήξη του προγράμματος. Την επόμενη μέρα, 27 Απριλίου, θα αναχωρήσουν. Πιστεύουμε ότι με τη συμβολή όλων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των τεσσάρων χωρών, θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Θέρμο και τη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button