Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δεσμεύσεις για επίσπευση της Μονάδας Κομποστοποίησης για τα σκουπίδια της Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, συνάντηση με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής Λευκάδας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος και νυν Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας κ. Ευστάθιος Βλάχος.

Εκλήθησαν επίσης και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Λύγδας. Από την πλευρά της ΥΜΕΠΕΡΑΑ παρόντες ήταν ο Υποδιευθυντής του Τομέα Περιβάλλοντος κ. Νίκος Μαμαλούγκας και το στέλεχος της Υπηρεσίας κ. Βασίλης Στοϊλόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επισπευστεί, από την πλευρά του ΥΜΕΠΕΡΑΑ, η προέγκριση των τευχών δημοπράτησης της Μονάδας Προεπεξεργασίας Απορριμμάτων & Κομποστοποίησης (ΜΟΠΑΚ), ώστε το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα.

Τα στελέχη του ΥΜΕΠΕΡΑΑ δεσμεύτηκαν ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί η προέγκριση.

“Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την καθημερινή προσπάθεια, ώστε μέχρι τη λήξη τη θητείας της να έχει να προωθηθεί στην πράξη η οριστική λύση του προβλήματος των απορριμμάτων< καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button