ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

«Υπάρχει εισήγηση για υποβιβασμό του Παναιτωλικού» λέει ο Κούγιας

Σε timing διόλου τυχαίο, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου κάνοντας λόγο για εισήγηση περί υποβιβασμού του Παναιτωλικού!

Τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, ψάχνει ελπίδες να πιαστεί… Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του, στις δηλώσεις του δεν επικαλείται επίσημη ενημέρωση αλλά «αξιόπιστη πηγή».


Υποστηρίζει ότι τον προσέγγισαν και άνθρωποι της Λαμίας αναφορικά με την υπόθεση ενώ υπογράμμισε με παράπονο τα μέσα ενημέρωσης έχουν «θάψει» το θέμα. Τόνισε μάλιστα ότι η βαθμολογία, όσο υπάρχει εκκρεμοδικία δεν δύναται να επικυρωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η διαδικασία ήταν μυστική και δεν γνωρίζω σε πιο στάδιο βρίσκεται… Υπάρχει μια φήμη και είναι βάσιμη γιατί είναι από αξιόπιστη πηγή, ότι υπάρχει εισήγηση είτε απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, πιθανολογώ ότι είναι εισήγηση.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, μιλούν για υποβιβασμό του Παναιτωλικού, μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό των παραγόντων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, Κουτσοσπύρος, φροντιστές και άλλοι… Υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές μαθαίνω ότι έχουν κληθεί να καταθέσουν… Επίσης σήμερα μου τηλεφώνησε και ο Πανουργιάς Παπαΐωάννου να αναλάβω για λογαριασμό της Λαμίας την υπόθεση. Έχει έννομο συμφέρον, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς αν υποβιβασθεί ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει στα μπαράζ και η Λαμία θα σωθεί οριστικά…

Με τον Απόλλωνα, έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά, με είχε πάρει αρχικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης και συναντήθηκα και με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, στείλαμε εξώδικα τότε για να τρέξουν όλες οι διαδικασίες και ασφαλώς δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία, εφόσον θα υπάρχει εκκρεμοδικία, αλλά με την ΕΠΟ αυτή για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, έχουν γίνει εγκλήματα χρόνια τώρα… Ήδη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ αυτή η υπόθεση και είναι πολύ σοβαρή… Με λυπεί που τα Μέσα την έχουν θάψει… Όπως πολύ σοβαρή είναι και η υπόθεση που διερευνά ο εισαγγελέας Λάρισας, για το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας – Βέροιας…».

Πηγή: titormosnet.gr


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button