Ελλάδα

You Smile, We Smile: Με περισσότερες από 500.000 παραγγελίες, το SMILE είστε εσείς

smileΤο νέο SmilePharmacyείναι εδώ και έχουμε πολλούς λόγους για να χαμογελάμε.

:-) 37 χρόνια αποτελούμε το αγαπημένο σας φαρμακείο. Από το 1980 είμαστε δίπλα σας για να σας προσέχουμε!

:-) Στα 4 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά των onlineφαρμακείων, από το Νοέμβριο του 2013, έχουμε καταφέρει να μας εμπιστεύονται με τις παραγγελίες τους περισσότερα από χίλια νοικοκυριά.

:-)Οι διαδικτυακές παραγγελίες του SmilePharmacy ξεπερνούν σήμερα τις 500.000.smile-printscreen

:-)Περισσότερα από 9.000 προϊόντα βρίσκονται καθημερινά στη διάθεσή σας μέσα από το SmilePharmacy ενώ αξίζει να σημειώσουμε και μπορούμε να εγγυηθούμε για το πραγματικό απόθεμα των προϊόντων αυτών.

:-)Στο SmilePharmacy, έχουμε περισσότερες από 500 θετικές αξιολογήσεις σε Facebook, Skroutz, GooglePlus.

:-) Περισσότερα από 350κορυφαία brands στο χώρο της ομορφιάς και υγείας συνεργάζονται με το Smileγια την προώθηση των προϊόντων τους.

:-)23.517 followersστο Facebook και χιλιάδες εγγεγραμμένοι χρήστες στο newsletterμας, ενημερώνονται καθημερινά για τις προσφορές του φαρμακείου μας.

:-)Στο Smileβρισκόμαστε δίπλα σας, 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες καθημερινά.Για ό,τι μας χρειαστείτε, είμαστε πάντα εκεί, με την εγγύηση Smile!

:-)Για τη γυναίκα, τη μαμά, τη γιαγιά, την έγκυο, το βρέφος, το νήπιο, το παιδί, τον έφηβο,  τον άντρα, τον πατέρα, τον παππού, τον αθλητή, για όλους εσάς, που μας εμπιστεύεστε καθημερινά, δεν έχουμε παρά να σας πούμε «ευχαριστώ» και να σας χαρίσουμε το ένα, το μεγαλύτερο χαμόγελό μας!

JustSmile!

SmilePharmacy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button