Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Υγειονομικό υλικό από το Σύλλογο «Παναγία η Κατερινιώτισσα» στους ασθενείς του Νοσοκομείου Αγρινίου

Προσφορά υγειονομικών και διαφόρων άλλων ειδών στους ασθενείς

Ο νεοϊδρυθείς σύλλογος Γυναικών Μακρυνείας «Παναγία η Κατερινιώτισσα» του δήμου Αγρινίου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που διανύουμε, προχώρησε σε ενίσχυση του σημαντικού έργου που προσφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βούλα Αρτίκου-Γουργολίτσα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου, προέβη σε προσφορά αντισηπτικών, μασκών, χαρτικών και διαφόρων άλλων ειδών προς τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου και του παιδιατρικού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πρόεδρος Βούλα Αρτίκου-Γουργολίτσα «όταν οι πολίτες συνδράμουν και αυτοί από την πλευρά τους σημαίνει ότι αντιλαμβάνονται πλέον τις προσπάθειες που γίνονται από όλους αλλά και ότι τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν θα είναι πιο άμεσα».

Ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυνείας θα συνεχίσει τη δραστηριοποίηση του στο κοινωνικό γίγνεσθαι με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση. Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους τους ασθενείς ταχεία ανάρρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button