ΠροτεινόμεναΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

«Υγεία Ambulance» στο Αγρίνιο από την εταιρεία Τσέτσος: Διακομιδές ασθενών σε όλη την Ελλάδα

Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Υγεία Ambulance» από την εταιρεία Τσέτσος απευθύνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια. 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του μήνα, κάθε μέρα του χρόνου.

Αφορά την μετακίνηση κάθε ασθενούς. Ναι, καλά διαβάσατε κάθε ασθενούς. Όχι μόνο ηλικιωμένων.


Μεριμνούμε καταλλήλως με έμπειρους διασώστες για μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες. Φροντίζουμε για την μεταφορά των δικών σας ανθρώπων σε προγραμματισμένα ραντεβού όταν εσείς αδυνατείτε να το κάνετε. Σε τραπεζικά υποκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, ΔΕΗ ή ΟΤΕ για την διεκπεραίωση απαραίτητων υποχρεώσεων ή για ιατρικές εξετάσεις. Είμαστε στο πλευρό σας, λύνοντας κάθε πιθανό προβληματισμό που μπορεί να υφίσταται.

Είμαστε φυσικά στη διάθεσή σας για μεταφορές από ένα νοσοκομείο σε ένα άλλο για ειδικές εξετάσεις καθώς και σε περιπτώσεις που ο άνθρωπός σας έχει λάβει το εξιτήριό του και απαιτείται η μεταφορά του στο σπίτι. Στη διάθεσή σας, φυσικά ακόμη και για μεταφορές σε μονάδες αιμοκάθαρσης. Κάνουμε παρέχοντας κάθε άνεση, με ταχύτητα και σεβασμό αυτό που εσείς δυσκολεύεστε, αδυνατείτε ή προβληματίζεστε να καταφέρετε.
ygeia amblulance5
Ναι, η «Υγεία Ambulance» από την εταιρεία Τσέτσος αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά ασθενούς, όλο το εικοσιτετράωρο. Σε όλη τη χώρα, όπου ζητηθεί.

Πάντα τηρώντας τις υψηλότερες των προδιαγραφών και τους κανόνες ασφαλείας, μεριμνώντας για την επαρκή απολύμανση, καθαρισμό και την εξαιρετική συντήρηση του υπερσύγχρονου στόλου. Με το πλέον εκπαιδευμένο, καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό στεκόμαστε στο πλευρό σας και όσων αγαπάτε. Για να κάνουμε τη δική σας ζωή ευκολότερη, για να μεταφέρουμε τους ανθρώπους σας όπου εσείς δεν μπορείτε απροβλημάτιστά και με απόλυτη ασφάλεια και φροντίδα.

TΣΕΤΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 26410-31333

ygeia-ambulance.gr
ygeia amblulance1

ygeia amblulance2

ygeia amblulance3

ygeia amblulance4

ygeia amblulance6

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button