Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στον αέρα ο διαγωνισμός για το ΧΥΤΥ Ναυπάκτου: Κέρδισε στο ΣτΕ η ΗΛΕΚΤΩΡ

Παγώνει ο διαγωνισμός για τον ΧΥΤΥ Ναυπάκτου μετά από απόφαση του ΣτΕ.

Το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 24εκατ. ευρώ, που αλλάζει ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τα απορρίμματα η πόλη, μπαίνει σε περιπέτειες πλέον και πιθανότατα ο διαγωνισμός να οδηγηθεί σε ακύρωση. Κάτι τέτοιο βέβαια θα σήμαινε νέα επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού με σοβαρή και μεγάλη καθυστέρηση.

Πριν λίγο, έκανε σχετική ανάρτηση για το θέμα και ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς.

Δείτε σχετικά τι έγραψε:

Σε νέο πονοκέφαλο για τη Δημοτική Αρχή Γκίζα εξελίσσεται ο διαγωνισμός για το ΧΥΤΥ Ναυπάκτου συνολικού προϋπολογισμού 22.583.950€ μετά την απόφαση του ΣΤΕ να κάνει δεκτή την προσφυγή της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ.

Το ΣΤΕ αξιολογώντας τα δεδομένα έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ κατά του Δήμου Ναυπακτίας με αποτέλεσμα να παγώσει ο διαγωνισμός για το ΧΥΤΥ Ναυπάκτου.
Η είδηση αυτή έχει πέσει σαν βόμβα στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής Γκίζα που προσδοκούσαν διαφορετικό αποτέλεσμα (σ.σ απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων) κάτι που στη χειρότερη περίπτωση ισοδυναμεί με την ακύρωση του διαγωνισμού, ενώ στην καλύτερη περίπτωση με το πάγωμα και τη συνεχίση από το στάδιο της κατάθεσης των οικονομικών προσφορών.
Οποιαδήποτε ενδεχόμενο από τα παραπάνω και αν περιγραφεί στην απόφαση του ΣΤΕ το αποτέλεσμα είναι ότι το έργο θα καθυστερήσει σημαντικά για να ολοκληρωθεί επιφέροντας τεράστιες επιπτώσεις για το Δήμο Ναυπακτίας.

npress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button