ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Νέος πρόεδρος του ΧΥΤΑ Ναυπακτίας ο Ντίνος Ζορμπάς

Έπειτα από την εισήγηση του δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα στο δημοτικό συμβούλιο,νέος πρόεδρος του ΧΥΤΑ ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ντίνος Ζορμπάς με αναπληρωτή τον κ.Ντίνο Τσουκαλά.Δεύτερος αιρετός υποδειχθής από την δημοτική πλειοψηφία ορίστηκε ο κ.Θωμάς Κοτρωνιάς με αναπληρωτή τον κ. Θανάση Κούκουνα και τρίτος αιρετός ο κ.Ιωάννης Παπαγιαννίδης με αναπληρωτή τον κ. Σωκράτη Παπαβασιλείου.

Από την ελλάσονα αντιπολίτευση προτάθηκε ο κ.Γιώργος Σιαμαντάς με αναπληρωτή τον κ.Παναγιώτη Κονίδα.Στο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου μετέχει με εκπρόσωπό του και ο γειτονικός δήμος Δωρίδας με τη δ.ε.Ευπαλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου συγκροτείται με αιρετούς αντιπροσώπους που εκλέγονται από τα δημοτικά συμβούλια σε χρονικό διάστημα ενός μήνα για ολόκληρη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου.Εκπροσωπείται ο δήμος Ναυπακτίας,η δ.ε. Αποδοτίας,η δ.ε. Αντιρρίου,η δ.ε.Πλατάνου και η δ.ε. Πυλλήνης.Η δ.ε,Χάλκειας δε μετέχει στο σύνδεσμο καθώς υπάρχει άλλη διαδικασία με εκπροσώπηση στο ΦΟΔΣΑ,καθώς και ο δήμος Δωρίδας με τη δ.ε. Ευπαλίου.

nafpaktianews.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close