Εκλογές

Ξηρόμερο: Κριτική και δεσμεύσεις Κατσιπάνου

po-katsipanosΜε δήλωση του προς τους δημότες του δήμου Ξηρομέρου, ο κ. Κατσιπάνος, ανακοινώνει την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές, ασκώντας κριτική στην δημοτική αρχή και παραθέτοντας μια σειρά από δεσμεύσεις.

Αναλυτικά:

“ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ.

Αισθάνομαι την ανάγκη σήμερα με τα όσα βλέπω και ακούω να σας εξηγήσω το λόγο που πολιτεύομαι για δήμαρχος.

Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα σαν δημοτικός σύμβουλος και μετείχα στα συμβούλια είχα κάποιες σοβαρές διαφωνίες οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός αντί να διορθωθούν μεγάλωσαν ,έτσι σεβόμενος τον εαυτό μου και την ψήφο σας κατάλαβα πως δεν έχω θέση σε αυτό το συμβούλιο και έτσι ανεξαρτητοποιήθηκα. Τα υπόλοιπα δυο χρόνια που είμαι στο συμβούλιο έδωσα την μάχη μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με τον δικό μου τρόπο σωστός ή λάθος θα τον κρίνεται εσείς.

Γνώμη μου είναι ότι διέλυσαν τελείως το Δήμο και πιστεύω την ίδια γνώμη έχετε και εσείς εκτός από την μειοψηφία τις Δημοτικής αρχής. Πιο κάτω θα σας αναφέρω μερικές (τις πιο χτυπητές) αστοχίες της παρούσας μειοψηφίας.

1)ΤΑ ΝΕΡΑ

–    Ζημιές κόστους 15 και 50 ευρώ μας κοστίζουν τόνους χαμένου νερού(π. χ η ζημιά έξω από το κατάστημα του κ.Μπέτση τοποθεσία Κουβαρά, ζημιά κόστους 50 ευρώ διορθώθηκε μετά από ένα χρόνο και πολλούς  χαμένους τόνους νερό.)

–   Δεν υπάρχει καθόλου κανονισμός ύδρευσης.

–  Κακή ποιότητα του νερού

– Ανικανότητα είσπραξης ,με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα.

– 59 παράνομες παροχές από την πηγή προς την δεξαμενή του Αστακού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου.

2) Σε ερωτήματα που γίνονται  προς την Δημοτική αρχή  δεν απαντούν σε κανένα ούτε γραπτά ούτε προφορικά.

3) Πέραν του ότι είναι ανίκανοι να δώσουν πνοή με νέα έργα ,δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα υπάρχοντα π.χ σφαγεία Αστακού.

Αν είναι λοιπόν υπερήφανοι για τα έργα τους και διεκδικούν ξανά την ψήφο σας, ας ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία από την Παλαιομάνινα.


Οι μελέτες καθώς φύγανε από τις Βρυξέλλες από τα γραφεία του δημάρχου,(όπως μας έλεγε προεκλογικά) χάθηκαν στο δρόμο, σαν την λίστα Λανγκάρντ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω ανακοινώσει την υποψηφιότητα μου όπως ο κ. Γεωργαλής και ο κ. Βότσης , οι άλλοι με όσα σωστά σας προανέφερα που έχουν κάνει στο δήμο ακόμα ψάχνονται.

Ενδεικτικά, εγώ δεσμεύομαι  πως θα διεκδικήσω και θα προσφέρω σε εσάς:

-ΝΕΡΟ για όλους και με ποιότητα.

-Σωστή εξυπηρέτηση στον πολίτη και με σεβασμό.

-Λειτουργία των σφαγείων που είναι και το μόνο αναπτυξιακό έργο που έχουμε και για τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να το διαχειριστούν.

Τέλος ,σαν Δήμαρχος  το κράτος μου παρέχει ειδικό σύμβουλο, νομικό σύμβουλο, τεχνική υπηρεσία μ’ αυτούς το προσωπικό και τους εκλεγμένους θα προσπαθήσω το καλύτερο.

Κλείνοντας μαζί και με την ψήφο σας  θα ανατρέψουμε την χούντα αυτή.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button