Ξέρει τα κατατόπια στην Κέρκυρα

Κέρκυρα και Παναιτωλικός κοντράρονται στις 17:15 στο νησί των Φαιάκων (Novasports 1) κι ενώ οι γηπεδούχοι έχουν να νικήσουν τους Αγρινιώτες από το 2004.
 
Ο Παναιτωλικός μετρά από τότε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στο νησί του Ιονίου έχει 3 νίκες, έναντι 2 της Κέρκυρας (μία ισοπαλία). Η συνολική προϊστορία είναι απόλυτα ισορροπημένη (4-3-4).
 
Τρεις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες μετρά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ωστόσο το καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε τη διατηρεί προς το παρόν στα ψηλά της βαθμολογίας με 11 βαθμούς (7η). Στο γήπεδό της, η Κέρκυρα έχει δύο νίκες και μία ήττα μία μέχρι τώρα, με αυτή να έχει προέλθει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα από τον Πλατανιά.
 
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Παναιτωλικός, που έχει απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Οι παίκτες του Χάβου προέρχονται από την εντυπωσιακή νίκη με 5-2 επί της Ξάνθης, με το βαθμολογικό ντεμαράζ να τους έχει φέρει στην 9η θέση. Μακριά από το Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός δεν έχει χαρεί ακόμα τη νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε τέσσερα ματς.      

novasports.gr  


Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress