Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ξεπέρασαν τους 17.000 οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ξεπέρασε τους 17.000 εμβολιασμούς το εμβολιαστικό κέντρο του Γ.Ν.Ν Μεσολογγίου (συνολικό ποσοστό πάνω από 60%) και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου αποτελεί πρότυπο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, επισημαίνει με μήνυμά του ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αιτωλ/νίας Άρης Τριβλής:

“Συγχαρητήρια στον διοικητή του Νοσοκομείου. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους γιατρούς του Νοσοκομείου που παράλληλα με τα καθήκοντα της ειδικότητας τους ξεπέρασαν πολλές φορές τις δυνάμεις τους για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί προς όφελος της δημόσιας υγείας. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους γιατρούς ιδιώτες από Μεσολόγγι και Ναύπακτο που στα δύσκολα έβαλαν πλάτη για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί ενωμένοι πετύχαμε αυτά τα ποσοστά και είναι ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για εμένα να είμαι Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας . Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς .Συγχαρητήρια στους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου μας που δίνουν κάθε μέρα μαζί μας τον καλύτερο εαυτό τους αντιμετωπίζοντας με ευγένεια και ανθρωπιά όλους τους συμπολίτες μας. Συγχαρητήρια στους διοικητικούς υπαλλήλους που υποδέχονται με υποδειγματικό τρόπο τους πολίτες και κοπιάζουν ιδιαίτερα για την ηλεκτρονική καταχώριση των αποτελεσμάτων” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button