ΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Ξεκινούν οι εγγραφές στον Λαογραφικό Όμιλο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου  με σεβασμό στην πολύχρονη ιστορία του, καθώς και στην κοινωνία της πόλης, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για την νέα χορευτική περίοδο 2020-2021.

Πρόκειται για μια απόφαση η οποία λαμβάνεται αφού πρώτα διερευνήθηκαν και συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα βάσει των οποίων διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο η υγεία και η ασφάλεια όλων των συντελεστών των μαθημάτων λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Προς αυτήν την κατεύθυνση η τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και οι κάθε φορά κατευθύνσεις των υπευθύνων υγειονομικών αρχών της χώρας θα εφαρμόζονται  με τρόπο σχολαστικό και υπεύθυνο από τους ανθρώπους του Ομίλου.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων σε πρώτη φάση θα ισχύσει το περυσινό, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την συγκρότηση των επιμέρους τμημάτων αυτή την φορά θα ισχύσουν διαφορετικοί κανόνες οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ενώ τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ  κ. Γεώργιο Τσελίκα στο τηλ 6977285049

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button