ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Ξεκίνησε το ταξίδι του ο "Χρονομύστης"

pol-xronomistis-parousiasi1

Την πρώτη του ποιητική συλλογή παρουσίασε απόψε, στο βιβλιοπωλείο “Βιβλιοτρόπιο” ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.  Τοπογράφος στο επάγγελμα και μόλις 33 ετών, ο κ. Παπαθανασίου, με καταγωγή από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας, αποφάσισε πως τα πονήματα που χρόνια είχε κρατημένα στο ντουλάπι, ήρθε η ώρα να συμπαρασύρουν και τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη ποίηση.

pol-xronomistis-parousiasi2

 

Τίτλος της ποιητικής συλλογής “ο Χρονομύστης”, μια συλλογή τα ποιήματα της οποίας έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον χρόνο. Χρόνο που, όπως εξηγεί ο ίδιος ο συγγραφές, μπορεί ο καθένας από το μετερίζι του να υποτάξει.

pol-xronomistis-parousiasi3

 

Την παρουσίαση του βιβλίου ανέλαβαν η Έφη Τσαφώνια, φιλόλογος, η Νέλλη Παρμάκη, σύμβουλος σταδιοδρομίας και ο Κωνσταντίνος Χαραμής, εκπαιδευτικός, ο οποίος και πήρε πρώτος τον λόγο, ξεκινώντας την παρουσίαση, με αναφορές στον νέο ποιητή, του οποίοι υπήρξε επί πέντε χρόνια δάσκαλος, στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. “Να είναι αυτό το πρώτο σκαλοπάτι που θα του δώσει την ώθηση να φτάσει στην κορυφή των αξιώσεών του”, ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Παπαθανασίου ο κ. Χαραμής.

Το ενδιαφέρον, πάντως, του αναγνωστικού κοινού για το νέο εγχείρημα υπήρξε μεγάλο, πράγμα που φάνηκε και από τον γεμάτο χώρο του βιβλιοπωλείου.

pol-xronomistis-parousiasi4

pol-xronomistis-parousiasi5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button