ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κατεδάφιση των παλιών κτηρίων στη Γρίβα και Παναγοπούλου (φωτο)

Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η διαδικασία κατεδάφισης των δύο παλιών κτηρίων που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου στο Αγρίνιο.

Τα δύο κτήρια έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία της Δημοτικής Αρχής και η σημερινή τους κατεδάφιση έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους Αγρινιώτες…

Να σημειωθεί πως η οδός Παναγοπούλου είναι σήμερα κλειστή από το ύψος της Γοργοποτάμου, μέχρι το ύψος της Γρίβα, για λόγους ασφάλειας των διερχομένων.
Η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου:

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ακίνητου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

Στο συγκεκριμένο σημείο θα δημιουργηθεί χώρος πρασίνου ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το παλιό υδραγωγείο, ένα εγκαταλελειμμένο τοπόσημο του Αγρίνιου.

Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία πριν το Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουήταν ένα στοίχημα για την Δημοτική Αρχή η παρέμβαση του συγκεκριμένου χώρου : «Ο Δήμος Αγρινίου αγόρασε το ακίνητο για να απελευθερώσει ένα κεντρικό σημείο της πόλης και να το μετατρέψει σε χώρο πρασίνου. Δώσαμε μια ανάσα στην καρδιά της πόλης και δημιουργούμε έναν κοινόχρηστο χώρο. Αρχικά θα δημιουργηθεί μια μικρή πλατεία με πράσινο και σταδιακά θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση του. Δημιουργούμε γειτονιές με ταυτότητα, μπορούν να χαίρονται οι πολίτες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button