Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ξεκίνησε η αποκατάσταση του δρόμου Χαλίκι – Αγία Παρασκευή Θέρμου (φωτο)

Η ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου Χαλίκι – Αγία Παρασκευή Θέρμου.

Η αποκατάσταση άρχισε με μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και χρειάστηκε η προηγούμενη επιστημονική έκθεση των γεωλόγων που επισκέφθηκαν τρεις φορές την περιοχή, προκειμένου να απομακρυνθεί η μεγαλύτερη κατολίσθηση όλων των εποχών, ανέφερε ο δήμαρχος Θέρμου σε ανάρτηση του.


Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας έγραψε σε ανάρτηση του:

«Άρχισε η αποκατάσταση του δρόμου Χαλίκι -Αγία Παρασκευή δήμου ΘΕΡΜΟΥ με μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , προκειμένου να απομακρυνθεί η μεγαλύτερη κατολίσθηση όλων των εποχών .

Χρειάστηκε η προηγούμενη επιστημονική έκθεση των γεωλόγων που επισκέφθηκαν τρεις φορές την περιοχή με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου Νίκο Κωστακόπουλο , τον πρόεδρο της κοινοτητας Χαλικίου Χρήστο Γρομητσάρη και Δρυμώνα Λάμπρο Καρβελά .

Μόλις δόθηκε το «πράσινο Φώς» από τους ειδικούς γεωλόγους για την απομάκρυση της κατολίσθησης και την συμπεριφορά του εδάφους κατά την εκτέλεση του έργου , ο διευθυντής Τ.Ε. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Μασίκας και οι αντιπεριφερειάρχες Μαρία Σαλμά και Αθανάσιος Μαυρομάτης απέστειλαν ερπυστριοφόρο μηχάνημα για την επαναφορά της οδικής σύνδεσης Χαλικίου -Αγίας Παρασκευής προς Επαρχιακή οδό Καλλιθέας -Προυσού.

Εκφράζω προς όλους τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής !»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button