ΓεγονόταΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Ξεκίνησαν οι νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο Αγρινίου – Εμβολιασμοί και με Johnson & Johnson (φωτο)

Ροή στην προσέλευση των πολιτών, παραμένει το αίτημα το υγειονομικών για ενίσχυση του προσωπικού

Πρεμιέρα σήμερα, 5 Μαΐου,  για τις νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο Αγρινίου, σε μία συγκυρία όπου η πίεση που ασκείται στο Ίδρυμα, όσο και σε αυτό του Μεσολογγίου βέβαια, είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των αρκετών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν παρουσιαστεί στο νομό τις τελευταίες μέρες.

Από το πρωί πλήθος συμπολιτών που έχει κλείσει ραντεβού σπεύδει να εμβολιαστεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου στεγάζεται το εμβολιαστικό κέντρο. Τις πρωινές ώρες η προσέλευση ήταν αρκετά αυξημένη, υπήρξαν ουρές και ορισμένες εστίες έντασης καθώς η παρουσία συνοδών, κυρίως για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που επρόκειτο να εμβολιαστούν, συνέτεινε στη σύνθεση σκηνικού πολυκοσμίας.

Οι εμβολιαζόμενοι καλούνται κατά την είσοδό τους να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα με τα στοιχεία τους. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα, οι πολίτες απαιτείται:

  • Να προσέρχονται στο εμβολιαστικό Κέντρο το πολύ 10 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένω να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να διευκολύνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου στην διαχείριση των ραντεβού.
  • Να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΦΜ, και τον ΑΜΚΑ προκειμένω να συμπληρώνουν το δελτίο πριν την εισαγωγή τους στον χώρο του εμβολιασμού.
  • Να τηρούν όλα τα μέτρα Ατομικής Προστασίας.(μάσκα προσώπου, αντισηπτικό , αποστάσεις.)
  • Να τηρούν αυστηρά την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι:


ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ:

(1) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER

(2 )ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENEKA

(3) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON & JOHNSON

Στην παρούσα φάση εμβολιάζονται πολίτες άνω των 30 ετών (30-44 με το εμβόλιο της AstraZeneca, άνω των 45 ετών και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια, Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson), πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.

Σε κάθε περίπτωση, από υγειονομικούς κύκλους εκφράζεται εκ νέου και εντόνως το αίτημα για ουσιαστική ενίσχυση του προσωπικού στο Νοσοκομείο Αγρινίου και του Μεσολογγίου ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button