Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 2ης εργολαβίας στο Κ.Υ. Μύτικα (φωτο)

Από τις 27 Νοεμβρίου 2020 είχε δει το φως της δημοσιότητας η πρόθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ., να κινηθεί, να ολοκληρώσει και να παραδώσει το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, μέσω τριών εργολαβιών.

Μία πρώτη εργολαβία για «Προμήθεια Υλικών & Εργασιών για την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας», που αφορά εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου 50.000 €, μία δεύτερη για COMPACT βιολογικό 50.000 € και μία τρίτη 100.000 € για τον εσωτερικό του χώρο και ιατρικό εξοπλισμό.

Από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η 1η εργολαβία εγκαταστάθηκε και ξεκίνησαν οι εργασίες. Για το τι αφορούν αυτές, μπορείτε να δείτε εδώ.

Σήμερα ξεκίνησε και η 2η εργολαβία, για την «Προμήθεια COMPACT Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων Ι.Π. 40 Ατόμων», και για το τι αφορά με λεπτομέρεια μπορείτε να δείτε εδώ.

Τις επόμενες ημέρες θα συνδεθεί και η ύδρευση στο Κ.Υ. Μύτικα και θα γίνει δοκιμή του COMPACT βιολογικού.

Οι εργασίες στο Κ.Υ. Μύτικα προχωρούν με αρκετά γρήγορο ρυθμό και εκφράζονται ελπίδες ότι πολύ σύντομα το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, να καταστεί λειτουργικό για τους δημότες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button