Παναιτωλικος

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το στέγαστρο στο πέταλο (φωτο)

spo-gipedo1

 

Μετά από συντονισμένες και διαρκείς προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια, το γήπεδο Παναιτωλικού απέκτησε πλήρη οικοδομική άδεια και νομιμοποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις του πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

 

spo-gipedo2

Τελευταίο αδειοδοτήθηκε το στέγαστρο στο πέταλο του γηπέδου, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα από το 2011 ,λόγω των γνωστών προβλημάτων με τις άδειες.

Η  Τεχνική εταιρία Kapsalis κινώντας τις απαραίτητες διαδικασίες και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες άδειες από επιτροπές και υπηρεσίες , κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια. Σήμερα, οι εργασίες για το σκέπαστρο έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Φεβρουάριο.

 

spo-gipedo3

Η πρώτη μέρα των εργασιών ήταν χθες, Δευτέρα, ενώ εργασίες θα γίνονται όλο το επόμενο διάστημα και το σκέπαστρο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 40 περίπου εργάσιμες ημέρες.

Όπως δηλώνει ο Παναγιώτης Καψάλης, μιλώντας στο agriniopress.gr , «αφού πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες με κόπο και … πόνο, οι εργασίες επιτέλους ξεκίνησαν». Όπως εξηγεί ο ίδιος γίνονται κάποιες διαδικασίες για να απομακρυνθούν καλώδια της ΔΕΗ που εμποδίζουν, ενώ μέσα στους επόμενους δύο μήνες, το  πέταλο αναμένεται να αποκτήσει το πολυπόθητο στέγαστρο, εξέλιξη  που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας.

spo-gipedo4

spo-gipedo5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button