Δυτική Ελλάδα

Ξεκινά σήμερα το καραβάνι υγείας από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μέχρι τη Γέφυρα

koi-karavani-ygeiasΣτις 8.30 το πρωί, στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα έχουν δώσει ραντεβού όλοι οι φορείς της υγείας που θα συμμετάσχουν στη σημερινή διαμαρτυρία για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το εθνικό σύστημα υγείας. Την κινητοποίηση “καραβάνι για την υγεία” διοργανώνουν ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ.

Η πορεία θα ξεκινήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 8.30 το πρωί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου θα έχει προηγηθεί από τις 7 συγκέντρωση.

Η πορεία θα περάσει από το κέντρο της πόλης μέσω των οδών Γούναρη και Κορίνθου και θα κατευθυνθεί αρχικά στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ και στη συνέχεια στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης όπου αναμένεται να υπάρξει ολιγόωρος συμβολικός αποκλεισμός.

“Σ΄ αυτήν την κινητοποίηση, που γίνεται για να αναδείξουμε τα προβλήματα του χώρου της υγείας της περιοχής μας, καλούμε να συμμετάσχουν και ει δυνατόν από την αφετηρία μας στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ αλλά και πολίτες της περιοχής μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close