Ξάνθη: Τεράστια κλαδιά καρφώθηκαν σε παρμπριζ λεωφορείου (video)

Σοβαρές καταστροφές έχουν προκληθεί στην Ξάνθη άλλα και στις γύρω περιοχές μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σημαντικές καταστροφές έχουν σημειωθεί στην Ξάνθη αλλά και σε γύρω περιοχές μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας. Υπήρξαν δεκάδες πτώσεις δέντρων, καταστροφές σε οροφές σπιτιών, ενώ ανεμοστρόβιλος έγινε αιτία να αναποδογυρίσουν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης, στην ανατολική πλευρά της.


Η έντονη καταιγίδα συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, ενώ η πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε και στην οδό Γεωργίου Κονδύλη, λίγο πριν το Αμοιρίδειο, καθώς, έπεσαν κλαδιά από τα μεγάλα πλατάνια και ένα εξ αυτών έσπασε στο παρμπρίζ του λεωφορείου.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε άμεσα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης και της αστυνομίας για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός.

Σημειώνεται ότι οι ζημιές δεν περιορίστηκαν μόνο στο αστικό κομμάτι, αλλά αντιθέτως τις πληγές τους μετρούν ήδη οι αγρότες της Ξάνθης, αρκετοί εκ των οποίων υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από τους θυελλώδεις ανέμους.

gazzetta.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Ξάνθη