Παναιτωλικος

Ξανά αναβολή για την κάρτα φιλάθλου!

spo-karta-filathlouΓια τις 31 Μαρτίου 2017 φαίνεται πως οδεύει η υποχρεωτική χρήση της κάρτας φιλάθλους μετά από νέα αναβολή για ένα μέτρο που ήταν να εφαρμοστεί από το 2015!

Νέα αναβολή πήρε η κάρτα φιλάθλου καθώς με τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στην Βουλή, σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η χρήση της για την είσοδο στα γήπεδα θα είναι υποχρεωτική από 31/3/2017. Πρόκειται για μέτρο που είχε εξαγγείλει ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στις 21 Αυγούστου 2015, μαζί με τις κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα, μέτρο που (θεωρητικά) εφαρμόζεται.
Η κάρτα φιλάθλου με την οποία ο φίλαθλος που θα πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα θα έχει ονομαστικό εισιτήριο και θα ευθύνεται για τυχόν φθορές που θα γίνουν στην θέση του, έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία στις 30/9/2015 και από 1/1/2016 να ήταν υποχρεωτικό μέτρο. Η τελευταία χρονικά αναβολή είχε πάει το μέτρο από 1η Γενάρη. Τελικώς η υποχρεωτική χρήση του μετατέθηκε για την 31η Μαρτίου 2017!
gazzetta.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button