ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Φιλανθρωπική δράση από την Riverview Project για «Το χαμόγελο του Παιδιού»

Στο πλαίσιο του 3ου Agrinio Santa Run

Με αφορμή το 3ο Agrinio Santa Run που αποτελεί μια μεγάλη διοργάνωση για την πόλη του Αγρινίου και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, διοργανώνετε από την Riverview Project φιλανθρωπική δράση σε συνδυασμό με μια μουσική εκδήλωση ενίσχυσης για «Το χαμόγελο του Παιδιού» .

Τετάρτη 29/12 λοιπόν από τις 10:00 το πρωί συγκεντρώνονται σχολικά είδη, τρόφιμα και χρήματα, σε ειδικό κουμπαρά που θα παραχωρηθεί, για “Το χαμόγελο του Παιδιού” στη διεύθυνση Σπύρου Τσικνιά 41, στο Maison Cafe-Bar στο Αγρίνιο, όπου θα πραγματοποιηθεί και η μουσική εκδήλωση ενίσχυσης το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μια μεγάλη διοργάνωση αποτελεί για την πόλη μας το 3ο Agrinio Santa Run. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας φέτος το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινιου και την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.


Τον αγώνα διοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στη φιλανθρωπική αυτή δράση ερχόμαστε να προσφέρουμε κι εμείς σαν Φορέας της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας όχι μόνο με τη συμμετοχή μας, αλλά και με τη συγκέντρωση αγαθών και χρημάτων για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας που βρίσκεται στα Καλύβια Αγρινίου υπάρχει ανάγκη για:
👉 Σχολικά Είδη
👉 Τρόφιμα

Θα συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα αυτά αγαθά αλλά και χρήματα σε ειδικό κουμπαρά για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη στο Maison Cafe – Bar, Σπύρου Τσικνιά 41, στο Αγρίνιο από τις 10:00 το πρωί μέχρι το βράδυ όπου στις 21:00 θα ξεκινήσει και μουσική εκδήλωση ενίσχυσης με DJ’s από την πόλη του Αγρινίου.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button