Αθλητισμός

Waterpolo στο Αγρίνιο

spo-polo-mpalaΑνακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Τριχωνίδας:

“Το 2016 για την υδατοσφαίριση στο Αγρίνιο ήταν το έτος γεννήσεώς της και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, όχι μόνο γιατί υπάρχουμε, αλλά ακόμη περισσότερο γιατί οι αθλητές που στελεχώνουν τα υπάρχοντα τμήματα δεν είναι μόνο αξιόμαχοι και ικανοί, κυρίως είναι οπλισμένοι με πίστη, υπομονή και επιμονή. Ο καθένας γνωρίζει ότι οι αρετές αυτές είναι βασική προϋπόθεση για την στήριξη προσδοκιών, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο από την απλή ενασχόληση με το άθλημα. Ευχόμαστε το νέο έτος να δώσει υγεία σε όλους μας. Ιδιαίτερα στους Αγρινιώτες πολίστες, κουράγιο και όρεξη για πολλή δουλειά. Όλοι οι αθλητές ξέρουμε πως μια ευχή για να πραγματοποιηθεί πρέπει να έχεις δουλέψει πάρα πολύ γι αυτήν.

λίγα λόγια για το waterpolo

Η υδατοσφαίριση είναι ολυμπιακό άθλημα υγρού στίβου με μεγάλη απήχηση. Η Ελλάδα συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις waterpolo με πολλές διακρίσεις. Ωστόσο στη συνείδηση των περισσοτέρων έχει κατοχυρωθεί ως δύσκολο και ίσως βίαιο άθλημα λόγω της έντονης σωματικής επαφής με τον αντίπαλο. Η απτικότητα όμως δε συνεπάγεται τη βία και η δυσκολία του αθλήματος, που είναι προφανής, αποτελεί πρόκληση για τον αθλητή. Χωρίς κόπο άλλωστε δε θα υπήρχαν ούτε ο αθλητισμός ούτε οι μεγάλες διακρίσεις. Όλες οι μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα έχουν φροντίσει για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Waterpolo στο Αγρίνιο

Στην πόλη μας, το Αγρίνιο, παρά τις αντικειμενικές, όχι όμως ανυπέρβλητες δυσκολίες, έχουμε τη χαρά να λειτουργούν ήδη δύο τμήματα, παιδιών και ενηλίκων. Η ομάδα των εφήβων και ενηλίκων πρόκειται ήδη να δοκιμαστεί, παρά τις ελλείψεις σε προετοιμασία αλλά και σε παίκτες, σε μία σειρά φιλικών αγώνων με τις υφιστάμενες ομάδες της δυτικής Ελλάδας. Ο πρώτος αγώνας με τον “Πύρρος” Ιωαννίνων θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 14 Ιανουαρίου. Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε σχετικά με την λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στο Αγρίνιο. Το τμήμα των παιδιών (αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 8 ετών μέχρι 15) προπονείται από Δευτέρα έως Παρασκευή 2:30 μέχρι 3:30 το μεσημέρι. Το τμήμα εφήβων και ενηλίκων Τρίτη, Τετάρτη (πρόγραμμα ενδυνάμωσης) και Πέμπτη 8:00 μέχρι 9:30. Σύμφωνα με την υπόσχεση του αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Γκρίζη και ύστερα από σχετική ανακοίνωση, τα τμήματα θα μπορούν να προπονούνται και το Σάββατο με κανονική δομή για την υδατοσφαίριση. Οι προπονήσεις γίνονται στο κολυμβητήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή Στέλιο Καλλίκη στα τηλέφωνα 6944353873 ή 2641053518 ή στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Τριχωνίδας και στο τηλέφωνο του ομίλου: 26350-51128.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button