Βροχές από το βράδυ της Τετάρτης στην Αιτωλοακαρνανία

Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης, θα σημειωθεί τις επόμενες ημέρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά:


Για το Μεσολόγγι προβλέπεται: 

Τρίτη 26-3-19: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,οι οποίες θα πυκνώσουν τις μεσημεριανές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 27-3-19: Αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε ΒΑκούς ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 28-3-19: Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταγίδες με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκέςδιευθύνσεις  ισχυροί  εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία  σε πτώση θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίουεδώ: http://mesologgi.meteoclub.grhttp://mesologgi-eoed.meteoclub.gr/ .

Τοποθετήθηκε καιρική κάμερα στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://mesologgi-epal.meteoclub.gr/

Για το Αγρίνιο προβλέπεται: 

Τρίτη 26-3-19: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,οι οποίες θα πυκνώσουν τις μεσημεριανές ώρες με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρης καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 27-3-19: Αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε ΒΑκούς ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 28-3-19: Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταγίδες με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Για τη Ναύπακτο προβλέπεται: 

Τρίτη 26-3-19:Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,οι οποίες θα πυκνώσουν τις μεσημεριανές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 27-3-19: Αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε ΒΑκούς ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 28-3-19: Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταγίδες με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.

Για την Αμφιλοχία προβλέπεται: 

Τρίτη 26-3-19: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,οι οποίες θα πυκνώσουν τις μεσημεριανές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 27-3-19: Αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε ΒΑκούς ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 28-3-19: Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταγίδες με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

meteoclub.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αιτωλοακαρνανία βροχές καιρός