Βρήκαν… κάμπια μέσα σε γεύμα ασθενούς σε μεγάλο νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας (φωτό)

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10 κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού δύο συμπολίτες σε μεγάλο νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο agriniopress, μέσα στους γίγαντες «κρυβόταν» μία κάμπια γεγονός που αναστάτωσε τον ασθενή και την συνοδό του.


Το περιστατικό σύμφωνα με μαρτυρία συνέβη στο μεσημεριανό γεύμα της Παρασκευής σε κλινική ΩΡΛ του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Άμεσα ενημέρωσαν την προϊσταμένη από τις νοσοκόμες καθώς και τον υπεύθυνο της τραπεζαρίας με τον οποίο μίλησε η συνοδός. Απευθύνθηκε ακόμη στην τεχνικό τροφίμων η οποία ανέφερε πως πρώτη φορά συνέβη τέτοιο περιστατικό σε φαγητό. Ίσως η κάμπια να βρισκόταν στα καρότα, το σέλινο ή και τους γίγαντες που χρησιμοποιήθηκαν.

Η συνοδός δεν έμεινε μόνο στις αναφορές σε όσους αρμόδιους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο αλλά έκανε επίσημη καταγγελία, λαμβάνοντας και αριθμό πρωτοκόλλου, σύμφωνα με την ίδια.

Για το ζήτημα έχει ενημερωθεί από το agriniopress και το γραφείο τύπου της 6ης ΥΠΕ από την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να δοθεί κάποια απάντηση.

dav

dav

dav

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ασθενής Κάμπια νοσοκομείο φαγητό