ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Βρέθηκαν στο Αγρίνιο ανήλικες αδερφές που είχαν εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2019

Είχαν εξαφανιστεί στην Αγ. Μαρίνα Δουνεΐκων στην Ηλεία

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των ανήλικων αδελφών, Ελισάβετ-Μαρία και Ραφαέλα-Γιοζεφίν Σταθοπούλου, εννέα & τεσσάρων ετών αντίστοιχα, μετά από γονική αρπαγή που είχε συμβεί στις 4-7-2019.

Οι ανήλικες εντοπίστηκαν χάρη στις εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων Αθηνών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου και τη συνδρομή των υπολοίπων αρμοδίων Αρχών στις 10 Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι οι ανήλικες εντοπίστηκαν σε συγγενικό περιβάλλον στην περιοχή του Αγρινίου και είναι καλά στην υγεία τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις ανήλικες Ελισάβετ-Μαρία και Ραφαέλα-Γιοζεφίν και την οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 «το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε απενεργοποιήσει το Amber Alert, σε συνεννόηση με τις Αρχές, ωστόσο οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο κοριτσιών συνεχίζονταν.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ατόμων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button