ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Γιατί να επιλέξετε βρεφοκομία & εργοθεραπεία στα ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Κάνε και εσύ την καλύτερη αρχή σε ένα από τα δημοφιλέστερα ΙΕΚ, που εμπιστεύονται πάνω από 35 Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα και Φορείς Πιστοποίησης Επαγγελμάτων για αποκλειστικές συνεργασίες!

Η ΣΒΙΕ πρωτοπορεί στον τομέα της Υγείας και των Παιδαγωγικών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση σε κάθε σπουδαστή, ώστε να εξελίξει τις δεξιότητες και ικανότητές του, για ένα λαμπρό μέλλον στον κλάδο του.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες ευρωπαϊκές εξελίξεις στους τομείς σπουδών, συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς, στοχεύοντας όχι μόνο σε κορυφαίες εκπαιδευτικές συνεργασίες αλλά και στην από κοινού συγγραφή modules, ώστε η ανταλλαγή φοιτητών με χώρες της Ε.Ε. να είναι αβίαστη και πιο εύκολη.

Ανεκτίμητο πλεονέκτημα της ΣΒΙΕ είναι η πρακτική άσκηση σε αναγνωρισμένα ιδρύματα, φορείς και εταιρείες, η οποία είναι άμεσα συνυφασμένη με την απόκτηση της ωφέλιμης εργασιακής εμπειρίας.

Ξεκίνησε να σπουδάζεις αυτό που σου αρέσει, τώρα! EARLY BIRD: 40% ΕΚΠΤΩΣΗ!

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ

Ο βοηθός βρεφονηπιοκόμου στην ΣΒΙΕ αποκτάει σφαιρική γνώση του τομέα της παιδαγωγικής επιστήμης, εστιάζοντας στην υψηλού επιπέδου θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση.

Εκτός από την βρεφοκομία, ο σπουδαστής εκπαιδεύεται στο θεατρικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο, την μουσικοκινητική αγωγή. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα παιδιά με σωματικές δυσκολίες και νοητική στέρηση.Πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί αλλά και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης επιλέγουν την ΣΒΙΕ για το κύρος της και την ποιότητα της εκπαίδευσής της.

Γιατί παιδαγωγικά στη ΣΒΙΕ;

 • Τα εργαστήρια συνθέτουν ένα περιβάλλον κανονικής τάξης παιδικού σταθμού
 • Η πρακτική άσκηση γίνεται αποκλειστικά σε παιδικό σταθμό ή κέντρο ειδικής αγωγής
 • Οι σπουδαστές εξειδικεύονται στην ειδική αγωγή και μπορούν να ανταπεξέλθουν 100% σε περιστατικά παιδιών με ειδικές ανάγκες (παράλληλη στήριξη). Επίσης εξασκούν εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας.
 • Εστιασμένη εκπαίδευση σε διεθνώς αναγνωρισμένες Βιωματικές Μεθόδους Διδασκαλίας
 • Υψηλού επιπέδου σεμιναριακή κατάρτιση και συμμετοχή σε προγράμματα διαδραστικής αφήγησης
 • Δυνατότητα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σπουδαστική εμπειρία στην ΣΒΙΕ στον τομέα της Εργοθεραπείας, δεν μπορεί παρά να είναι μοναδική, αφού είναι η πρώτη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας στην Ελλάδα που πρωτοπορεί εδώ και 50 χρόνια στην εκπαίδευση.

Ο βοηθός εργοθεραπείας συνεργάζεται αρμονικά με τον επαγγελματία εργοθεραπευτή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ειδικών βοηθημάτων, με σκοπό οι άνθρωποι που δυσκολεύονται στην κίνηση να βελτιώσουν τη ζωή τους και να είναι ανεξάρτητοι με παραγωγικό τρόπο, τόσο στην εργασία τους όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Γιατί εργοθεραπεία στη ΣΒΙΕ;

 • Είναι η πρώτη σχολή εργοθεραπείας στην Ελλάδα
 • Η κλινική άσκηση γίνεται σε πραγματικά περιστατικάσε μεγάλα κέντρα αποκατάστασης, νοσοκομεία κ.τ.λ.
 • Εξειδικευμένα σεμινάρια από έμπειρους επαγγελματίες υγείας
 • Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια που δίνουν στον σπουδαστή την εμπειρία πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος
 • Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φορείς υγείας του εξωτερικού στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Επικοινωνία με τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ: 210 32.32.323 ή στο info@sbie.edu.gr.Κάνε την σωστή επιλογή στα ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button