Αυτοδιοίκηση

Βρεφικά τμήματα στον 5ο Παιδικό Σταθμό Αγρινίου-επίσκεψη Παπαναστασίου

po-papanastasiou-5ospaidikos2Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου επισκέφθηκαν τον 5ο Παιδικό Σταθμό Αγρινίου όπου θα λειτουργήσουν δύο βρεφικά τμήματα την επόμενη χρονιά.  Αμέσως μετά ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε:

«Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός έχει επιλεγεί ώστε, την επόμενη σχολική χρονιά, να  λειτουργήσουν 2 βρεφικά τμήματα. Η σύσταση των τμημάτων έρχεται να καλύψει ένα κενό αφού  θα μπορούν να φιλοξενούνται βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών. Πρόκειται για υλοποίηση της δέσμευσής μας με έργα και παρεμβάσεις  που αντανακλούν στην ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Είναι μια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις νέες οικογένειες.

po-papanastasiou-5ospaidikos6Θέλω, με την ευκαιρία, να σας ενημερώσω ότι καταφέραμε να αναβαθμίσουμε την πλειοψηφία των παιδικών σταθμών της πόλης με την συντήρηση τους αλλά και τον ευπρεπισμό τους  έτσι ώστε η παραμονή των παιδιών μας να είναι αξιοπρεπής και σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.  Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις εγγραφών και θέλω να καλέσω του γονείς να συμμετάσχουν σε αυτές».
po-papanastasiou-5ospaidikos5

po-papanastasiou-5ospaidikos4

po-papanastasiou-5ospaidikos1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button