Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η βράβευση των μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς (φωτο)

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των βραβείων για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Αιτωλοακαρνανίας που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Με το πέρας της σχολικής χρονιάς 2017-2018, η διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας τίμησε τους διακριθέντες μαθητές των Δημοτικών για το «Μικρό Ευκλείδη», των Γυμνασίων και Λυκείων για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Θ. Βαρόπουλο», «Θαλή» και «Ευκλείδη».


Το Σάββατο 2 Ιουνίου, έγιναν οι πρώτες βραβεύσεις μαθητών στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου. Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό οι:
– κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Πρόεδρος Μαθηματικής Εταιρείας του Παπαρτήματος Αιτ/νιας και Διευθυντής στο Γυμνάσιο Μαλεσίαδας
– κ. Χρήστος Κολοβός, Διεθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης
– κ. Κωνσταντίνος Νάκος, Σχολικός σύμβουλος μαθηματικών Β/θμιας Εκπαίδευσης
– κ. Αλέξης Μαστρογιάννης, Σχολικός σύμβουλος Α/θμιας Εκπαίδευσης
– κ. Χρήστος Κοσμάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών του Νομού Αιτ/νιας

Την Κυριακή 3 Ιουνίου συνεχίστηκαν οι βραβεύσεις στο Μεσολόγγι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό οι:
– κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Πρόεδρος Μαθηματικής Εταιρείας του Παπαρτήματος Αιτ/νιας και Διευθυντής στο Γυμνάσιο Μαλεσιάδας
– κ. Κωνσταντίνος Νάκος, Σχολικός σύμβουλος μαθηματικών Β/θμιας Εκπαίδευσης
– κ. Μπαρμπετάκης Τάσος, Αναπληρωτής Διευθυντής Α/βθμιας

Βασική ομιλήτρια και για τις δυο εκδηλώσεις ήταν η κ. Αθανασία Δημητρίου – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-ΟΚΑΝΑ με θέμα «Πυθαγόρειοι Πρωταγωνιστές… η πορεία στην αναζήτηση του άγνωστου χ».

“Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στους μαθηματικούς διαγωνισμούς και τους γονείς για τη στήριξη τους. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσα παιδιά κατάφεραν να διακριθούν και συγκεκριμένα στον μαθητή Αγγελίδη Ιωάννη, της Γ΄Γυμνασίου που διακρίθηκε και στην τρίτη φάση των διαγωνισμών «Αρχιμήδη» που έγινε στην Αθήνα. Του ευχόμαστε να φτάσει και σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες. Θα είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να καλλιεργήσουν τη μαθηματική σκέψη πέρα από τα σχολικά όρια” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button